Verkkouutiset

Marine Le Pen Ranskan terrori-iskusta: Islamismi on pysäytettävä

Ranskan Kansallinen rintama -puolueen puheenjohtaja Marine Le Pen vaatii uusien moskeijoiden rakentamisen jäädyttämistä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ranskan Kansallinen rintama -puolueen puheenjohtaja Marine Le Pen vaatii välittömästi voimakkaita toimia islamismin pysäyttämiseksi.

– Suurten puheiden on loputtava. Joukkokokoukset, iskusanat ja kaikenlainen tunteellinen tiedonvälitys pitää korvata teoilla, Le Pen toteaa tiedotteessaan.

Ranskassa on tehty kaasutehtaaseen terroristi-isku, jossa on kuollut kaksi henkilöä ja haavoittunut useita. Epäilty tekijä tuli sisään kaasulaitokseen kädessään islamistilippu ja heitti useita kaasupulloja. Mies oli sanonut olevansa ISISin jäsen.

– Islamilaista fundamentalismia vastaan ei olla tehty mitään vuosikausiin. Kaikki ulkomaalaiset, joiden epäillään olevan fundamentalisteja, on karkotettava mahdollisimman pian Ranskan maaperältä.

Le Pen vaatii myös uusien moskeijoiden rakentamisen jäädyttämistä, jotta epäilyttävät investoinnit saataisiin kuriin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)