Verkkouutiset

Uutuuskirja opettaa lapsille ihanteille uskollista kommunismia, myös prinsessatarinoilla

The Daily Signal kertoo tuoreesta Communism for Kids -kirjasta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

MIT Pressin USA:ssa kustantama kirja esittelee kustantajan mukaan ”toisenlaisen kommunismin, joka pysyy uskollisena ihanteilleen ja vapaana autoritarismista”.

”Se avautuu kuin tarina, mustasukkaisine prinsessoineen, hienoine miekkoineen, syrjäytyneine talonpoikineen, ilkeine pomoineen ja väsyneine työntekijöineen – puhumattakaan Ouija-laudasta, puhuvasta tuolista ja suuresta pannusta nimeltään ’valtio’. Ennen kuin he tietävätkään, lukijat oppivat feodalismin taloushistoriaa, luokkataistelua kapitalismissa, kommunismin eri ideoita ja muuta”, esittelyssä luvataan kirjasta.

Josif Stalinia tai Mao Tse-tungia ei mainita teoksessa ollenkaan.

Communism for Kids -kirja valkopesee ja infantilisoi ideat, jotka toteutuessaan ovat maksaneet yli sadan miljoonan ihmisen hengen, Marion Smith Victims of Communism Foundationista sanoo.

Sama säätiö on selvittänyt millenniaalien asenteita kommunismia kohtaan. Jopa kolmannes heistä uskoi kyselyssä George W. Bushin hallinnon vuoksi kuolleen enemmän ihmisiä kuin Stalinin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)