Verkkouutiset

ISIS:n julman kurkunleikkaajan kerrotaan pakenevan henkensä edestä

Mohammed Emwazin kerrotaan paennen Islamilaisen valtion riveistä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Brittiläinen terroristi Mohammed Emwazi, joka tunnetaan nimellä Jihadi-John, on jättänyt Islamilaisen valtion taakseen ja paennut Syyriaan, lähteet kertovat The Mirrorille.

Emwazin kerrotaan olleen kauhuissaan saamastaan julkisuudesta sen jälkeen, kun hänet tunnistettiin brittiläisten ja amerikkalaisten panttivankien murhaajaksi.

Lehden mukaan Britannian ja Yhdysvaltain erikoisjoukot etsivät Emwazia Irakissa ja Syyriassa. Emwazin kerrotaan myös pelkäävän muiden Isis-jihadistien suunnittelevan toimia häntä vastaan.

Lähteiden mukaan hän on saattanut liittyä vähemmän tunnetun jihadistiryhmän riveihin Syyriassa piiloutuakseen etsijöiltään.

Emwazi teloitti amerikklaisjournalistit Stephen Sotloffin ja James Foleyn sekä brittiläiset avustustyöntekijät David Hainesin ja Alan Henningin. Myös amerikkalainen avustustyöntekijä Peter Kassig joutui Emwazin uhriksi.

– Isiksen taistelijat tappavat Emwazin silmää räpäyttämättä, jos he kokevat, että hänestä ei ole enää mitään hyötyä, lähde sanoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)