Verkkouutiset

Itsemurhapommittaja hyökkäsi ISIS:n kokoukseen, tappoi useita johtajia

Isis menetti useita paikallisjohtajiaan Länsi-Irakissa tehdyssä itsemurhaiskussa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Isisin itsemurhapommittaja räjäytti räjähdevyönsä jihadistien paikallisjohtajien kokouksessa Irakin länsiosassa sijaitsevassa Anbarin maakunnassa.

Qaimin alueella sattuneessa välikohtauksessa kuoli ja haavoittui useita Isisin paikallisjohtajia, kertoo Iraqi News.

Isis pitää edelleen hallussaan Anbarin maakunnassa sijaitsevia Qaimin, Anahin ja Rawan kaupunkeja. Isis valtasi kaupungit vuonna 2014.

Irakin hallituksen joukkojen on tarkoitus vallata kaupungit takaisin Pohjois-Irakissa sijaitsevan Mosulin takaisinvaltauksen jälkeen.

Kansainvälisen koalition tukemat Irakin hallituksen joukot aloittivat Mosulin takaisinvaltauksen jihadisteilta viime lokakuussa.

Irakin armeijan joukot valtasivat Itä-Mosulin tammikuussa ja aloittivat hyökkäyksen Länsi-Mosulin valtaamiseksi helmikuussa.

Irakilaisjoukot ovat tunkeutuneet syvälle Isisin hallitsemiin Mosulin kaupungin länsiosiin.

Viimeiset jihadistit ovat ryhmittyneet Mosulin vanhan kaupungin ahtaille ja sokkeloisille kujille. Irakilaisjoukkojen kerrotaan tunkeutuneen vanhan kaupungin ytimeen juhannuksena.

Mosul on Isisin viimeinen merkittävä tukikohta Irakissa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)