Verkkouutiset

ISIS mestasi ja ristiinnaulitsi 12 ihmistä

Terroristijärjestö ISIS jatkaa hirmutekojaan Libyassa. Pääministeri pyytää apua.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yleisradioyhtiö RAI:n mukaan ISIS-terroristit mestasivat Libyan Sirtessä 12 ihmistä ja ristiinnaulitsivat heidän ruumiinsa.

Uhrit olivat paikallisen Tripolin hallinnon taistelijoita, jotka koettavat häätää ISIS:n joukot Sirtestä.

Perjantaina ISIS-terroristit surmasivat 22 taisteluissa haavoittunutta potilasta paikallisessa sairaalassa ja sytyttivät sairaalan tuleen.

Taistelut Sirtessä ovat jatkuneet kiivaina maanantaista saakka. Taisteluissa on kuollut kymmeniä ihmisiä. Perjantaina ISIS pommitti Sirtessä asuinaluetta ja 30 ihmistä sai surmansa.

Tripolin islamilainen hallitus yrittää karkottaa ISIS:n väen kaupungista. Libyan kansainvälisesti tunnustettu hallitus pitää majaansa Tobrukissa.

Tobrukin hallituksen pääministeri Abdullah al-Thinni syytti lauantaina ISIS:tä kansanmurhasta ja moitti kansainvälistä yhteisöä, että se on ummistanut silmänsä terroristijärjestön hirmuteoilta Libyassa. Hän pyysi kansainväliseltä yhteisöltä apua ISIS:n kukistamiseksi maassaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)