Verkkouutiset

Nuoret yritykset vanhoja tyytyväisempiä yrityspalveluihin Tampereella

Kyselyn mukaan yli kolme vuotta toimineiden yritysten mielestä yrityspalvelut on poikkeuksetta toteutettu huonommin kuin alle kolme vuotta toimineiden mielestä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea teki toukokuussa laaja-alaisen kyselytutkimuksen Tampereen seudulla toimiville yrityksille.

Tulosten mukaan yli kolme vuotta toimineiden yritysten mielestä yrityspalvelut on poikkeuksetta toteutettu huonommin kuin alle kolme vuotta toimineiden mielestä.

Yrityksen perustaminen koettiin helpoksi, mutta yrittäjämyönteisessä ilmapiirissä ja yrittäjyyteen kannustamisessa koettiin olevan kehitettävää.

Omalle yritykselle tarpeellisen palvelun löytäminen koetaan haasteelliseksi, mutta kun oikea palvelu löytyy, se vastaa yrittäjän tarpeeseen. Sähköiset palvelut toimivat hyvin ja niitä pidetään tärkeinä.

Tampereen seudulle sijoittumisen syiksi monet yritykset mainitsivat osaavan työvoiman saatavuuden, yliopistokaupungin tarjoamat tutkimus- ja tuotekehitysmahdollisuudet, hyvän logistisen sijainnin sekä seudun positiivisen imagon.

Kysely lähetettiin noin 4000 yritykselle, vastausprosentti oli noin 10.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)