Verkkouutiset

Asunnoille keväällä enemmän rakennuslupia kuin koskaan nykytilastoinnin aikana

Tilastokeskuksen mukaan rakennuslupia myönnettiin maalis-toukokuussa kuutiometrimäärältään 2,7 prosenttia vuodentakaista vähemmän, mutta asuntojen määrässä lyötiin ennätys.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Rakennuslupia myönnettiin maalis-toukokuussa 12,2 miljoonalle kuutiometrille, mikä oli 2,7 prosenttia vähemmän kuin vastaavalla ajanjaksolla vuotta aiemmin.

Asuinrakennuksille myönnetyssä kuutiometrimäärässä kasvua oli kuitenkin 12,5 prosenttia. Pääkaupunkiseudun kerrostalohankkeisiin myönnetyt rakennuslupakuutiot kattoivat lähes 30 prosenttia koko Suomen asuinrakennuksille myönnetyistä rakennuslupakuutioista.

Rakennuslupia myönnettiin maalis-toukokuussa kaikkiaan 13 950 asunnolle, missä kasvua oli 26,8 prosenttia vuodentakaisesta. Asuntojen määrä kolmen kuukauden ajanjaksolla mitattuna on suurin nykyisen tilastointihistorian aikana. Aiemmin lähelle vastaavia lukuja on ylletty kesällä 2005.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)