Elinkeino- ja innovaatio-osaston osastopäällikön virkaan 63 hakijaa

Työ- ja elinkeinoministeriössä avoinna olleeseen elinkeino- ja innovaatio-osaston osastopäällikön virkaan tuli 63 hakemusta.

  • LKS 20150405 LKS 20110204 - Työ- ja elinkeinoministeriön (TEM) rakennus Aleksanterinkadulla Helsingissä 4. helmikuuta 2011. Alma Median lehdet kertoivat torstaina 3. helmikuuta, että ministeriössä esiintyy seksuaalista häirintää. Tieto perustuu henkilöstökyselyyn. LEHTIKUVA Kimmo Mäntylä

    TEM:n osastopäällikön virkaan riitti hakijoita.

    ()

Virka täytetään määräajaksi, enintään viideksi vuodeksi kerrallaan. Osastopäälliköllä on ylijohtajan arvonimi.

Osastopäällikön virka avautui, kun sitä hoitanut Petri Peltonen nimitettiin tammikuussa työ- ja elinkeinoministeriön alivaltiosihteerin virkaan.

Osastopäällikkö johtaa, valvoo ja kehittää elinkeino- ja innovaation toimintaa. Osasto vastaa elinkeino- ja innovaatiopolitiikan, yrityspolitiikan ja julkisen yritysrahoituksen kehittämisestä. Se edistää toimillaan yritysten ja toimialojen kasvua, kansainvälistymistä ja uudistumista.

Osasto ohjaa Tekesin, GTK:n, Finnveran, Teollisuussijoituksen ja VTT:n toimintaa.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.