Verkkouutiset

Teknologiateollisuus haluaa vahvistaa alueellista yhteistyötä yritysten kesken

Teknologiateollisuus ry kertoo hakevansa kasvua uudesta alueellisesta yritysyhteistyöstä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Teknologiateollisuus ry kertoo kehittävänsä aluetoimintaansa. Uudistuvaa toimintaa johtamaan on nimetty 13 aluejohtokuntaa, jotka koostuvat yritysjohtajista.

Teknologiateollisuus ry:n varatoimitusjohtaja Eeva-Liisa Inkeroisen mukaan yritysten verkostoitumiselle, keskinäiselle sparraukselle ja kokemusten vaihdolle on kasvavaa tarvetta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– On ykkösluokan kysymys, että yhteistyöhön saadaan kaikenkokoisia yrityksiä teknologiateollisuuden kaikilta toimialoilta. Tavoitteena on, että samalla liiton palvelut ja osaaminen saadaan entistä tehokkaammin jäsenistön käyttöön, Inkeroinen kertoo tiedotteessa.

Yhdistyksessä arvioidaan, että aluejohtokunnilla olisi vahva rooli myös alueellisessa elinkeinopoliittisessa vaikuttamisessa. Lisäksi vuorovaikutuksen ja kokemusten vaihdon toivotaan vauhdittavan paikallista sopimista.

Pohjois-Suomen aluejohtokunnan puheenjohtaja, Kymppi Group Oy:n toimitusjohtaja Johanna Koskelainen painottaa yhteistyön merkitystä.

– Esimerkiksi oppilaitoksiin tarvitaan yhteinen viesti, millaisia osaajia teknologiateollisuuden yritykset tarvitsevat, hän kertoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)