Suomen Yrittäjät mukaan Allianssiin – "Käynnissä on asenteiden sukupolvimurros"

Suomen Yrittäjien mukaan käynnissä on asenteiden sukupolvimurros, joka tuo työmarkkinoille entistä yrittäjähenkisempiä nuoria.

  • LKS 20160103 - Suomen yrittäjät pääkonttori Helsingin Mannerheimintiellä 16. syyskuuta 2015. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

    Suomen yrittäjät pääkonttori Helsingin Mannerheimintiellä

    ()

Suomen Yrittäjistä on tullut Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry:n jäsenjärjestö. Suomen Yrittäjien järjestöpäällikön Joonas Mikkilän mukaan Allianssin jäsenyys on luontevaa jatkoa SY:n nuorisotoiminnan vahvistamiselle.

– Uskomme, että työelämä- ja yrittäjyysosaamisellemme on tässä yhteiskunnallisessa tilanteessa käyttöä nuoriso- ja nuorisotyötä tekevien järjestöjen kentällä, Mikkilä kertoo SY:n tiedotteessa.

Käynnissä on hänen mukaansa merkittävä asenteiden sukupolvimurros, jonka tuloksena työmarkkinoille on tulossa entistä yrittäjähenkisempiä nuoria.

– Yrittäjäkuntamme ikääntyy nopeasti, joten markkinoille kaivataan uusia tulevaisuuden tekijöitä. Haluamme yrittäjäliikkeenä olla kannustamassa nuoria yrittäjämäiseen työotteeseen sekä tietenkin yritystoimintaan, Mikkilä toteaa.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.