Verkkouutiset

Sanoma irtisanoo tai osa-aikaistaa ehkä jopa 130 Suomessa

Sanoma tekee uudelleenjärjestelyjä kuluttajamediatoiminnoissaan Suomessa ja aloittaa yhteistoimintaneuvottelut. Vaakalaudalla on 130 työpaikkaa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sanoma kertoi tiistaina suunnittelevansa rakennemuutoksia Suomessa aikakauslehti-, telemyynti- ja asiakaspalvelutoimintoihinsa.

Toimenpiteet voivat yhtiön mukaan enimmillään johtaa yhteensä 130 henkilön irtisanomiseen tai osa-aikaistamiseen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Suunnitelmiin sisältyy muun muassa Magazine Median toimitusprosessin uudistaminen, Sanoman omien telemyyntitoimintojen keskittäminen Vantaalle ja Ouluun sekä asiakaspalvelutoimintojen keskittäminen Vantaalle.

Irtisanomisista tai osa-aikaistamisista enintään 40 kohdistuu Magazine Mediaan ja 90 keskitettyihin telemyynti- ja asiakaspalvelutoimintoihin.

Sanoma Media Finlandin toimitusjohtajan Pekka Soinin mukaan suunnitellut muutokset ovat Sanoman mukaan osa strategista uudelleenorganisoitumista, joka alkoi vuodenvaihteessa tapahtuneella yhtiön Suomen-mediatoimintojen fuusiolla.

– Rakennamme aiempaa keskitetympää organisaatiota, yhtenäisiä toimintatapoja ja ketterämpiä prosesseja, Soini kertoo yhtiön tiedotteessa.

Sanoma Media Finland on kuluvan vuoden aikana uusinut liiketoimintayksikköjensä rakenteen, perustanut uudet, keskitetyt kaupalliset toiminnot sekä tehnyt rakenteellisia muutoksia Helsingin Sanomien toimituksessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)