Verkkouutiset

RAY:n toimitusjohtaja SK:ssa: PAF mukaan uuteen yhtiöön

Raha-automaattiyhdistyksen toimitusjohtaja Velipekka Nummikoski esittää Paf:n liittämistä uuteen rahapeliyhtiöön.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Juha Sipilän (kesk.) hallitus aikoo yhdistää Suomen kolme rahapeliyhtiötä, RAY:n, Veikkauksen ja Finntoton. Sen sijaan Ahvenanmaan rahapeliyhtiö Paf ei kuulu toistaiseksi yhdistettävien listalle.

RAY:n toimitusjohtajan Velipekka Nummikosken mielestä kolmen rahapeliyhtiön fuusion jälkeen pitäisi mukaan saada myös PAF.

– Rahapeliyhtiöiden fuusiolle pitääkin kirjoittaa jatko-osa eli Paf tulisi liittää uuteen rahapeliyhtiöön, Nummikoski kirjoittaa Suomen Kuvalehden puheenvuorossa.

Nummikoski huomauttaa, että Pafille ei ole lupaa toimia manner-Suomessa. Se tarkoittaa esimerkiksi, että markkinointi mantereella on kiellettyä. Silti suurin osa Pafin tuotoista tulee manner-Suomen pelaajilta.

Nummikosken mielestä Suomen rahapelijärjestelmän legitimiteettiä EU:n näkökulmasta vahvistaisi, jos Suomen alueella olisi vain yksi raha-peliyhtiö, mikä edellyttäisi myös Pafin liittämistä samaan yhtiöön.

RAY:n toimitusjohtaja toteaa, että Paf vastustaa tällaista kehitystä ja korostaa kansainvälisten toimintojen mahdollisuuksia.

– Todellisuudessa ainoa olennaista tuottoa tuova asiakas Pafilla on manner-Suomen pelaaja, Nummikoski kirjoittaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)