Verkkouutiset

Monet yritysjohtajat pitävät tilannetta synkimpänä viiteen vuoteen

Suomalaisista yritysjohtajista 40 prosenttia pitää tilannetta synkimpänä viiteen vuoteen ja odottaa maksuviiveiden ja luottotappioriskien lisääntyvän, kertoo perintä- ja asiakashallinta-alan asiantuntijayritys Intrum Justitia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomessa luottotappioiden määrä yritysten kokonaisliikevaihdosta kasvoi Intrum Justitian mukaan edellisvuoden 1,5 prosentista 1,6 prosenttiin. Luottotappioprosentti on yhä Euroopan alhaisimpia, mutta vastaa silti 2,6 miljardia euroa.

Euroopassa 46 prosenttia yritysten ja yhteisöjen johtajista ennustaa maksuviiveiden edelleen kasvavan seuraavan 12 kuukauden aikana, käy ilmi Intrum Justitian eurooppalaisesta maksutapatutkimuksesta.

Suurimpia luottotappioriskejä ennakoivat yritysjohtajat Portugalissa, missä peräti 82 prosenttia vastanneista uskoo riskien edelleen kasvavan tänä vuonna. Suuria luottotappioriskejä pelätään myös Kreikassa (74 %), Romaniassa (73 %), Espanjassa (65 %) ja Italiassa (65 %).

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)