Verkkouutiset

Konkurssien määrä vähentynyt

Tammi–elokuussa pantiin vireille 1 668 konkurssia, missä on vähennystä 5,6 prosenttia vastaavaa ajankohtaan vuotta aiemmin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Henkilökunnan määrä konkurssiin haetuissa yrityksissä oli kaikkiaan 8 813, mikä on 1 316 henkilöä eli 17,6 prosenttia enemmän kuin edellisvuonna, kertoo Tilastokeskus.

Konkurssien määrä väheni maa-, metsä- ja kalatalouden, teollisuuden ja kaivostoiminnan, rakentamisen, kuljetuksen ja varastoinnin sekä muiden palveluiden päätoimialoilla.

Lukumääräisesti eniten konkurssit vähenivät rakentamisen päätoimialalla. Alalla pantiin vireille 329 konkurssia, mikä on 44 konkurssia (11,8 %) vähemmän kuin edellisvuonna.

Vireille pantujen konkurssien määrä kasvoi tammi–elokuussa kaupan sekä majoitus- ja ravitsemistoiminnan päätoimialoilla. Kaupan päätoimialalla pantiin vireille 351 konkurssia, mikä tosin on vain kaksi konkurssia (0,6 %) enemmän kuin edellisvuonna.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)