Verkkouutiset

IMF ei osallistu Kreikan tukipakettiin

Tällä hetkellä näyttää siltä, että IMF ei osallistu Kreikan kolmanteen tukipakettiin, kertoo Financial Times.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Kansainvälinen valuuttarahasto IMF ei ole osallistumassa Kreikan kolmanteen tukipakettiin. IMF:n hallituksen mukaan Kreikan korkea velkataso ja haluttomuus ryhtyä leikkauksiin estävät Kreikkaa saamasta lisärahoitusta IMF:ltä.

Voi mennä kuukausia, ennen kuin IMF tekee päätöksen osallistuuko se Kreikan tukipakettiin vai ei. Viivytyksellä voi olla huomattavia vaikutuksia Kreikalle: Erityisesti Saksa on edellyttänyt osallistumiselleen Kreikan kolmanteen tukipakettiin, että IMF:n on oltava mukana lainoittajana.

IMF aikoo kuitenkin osallistua toimintaperiaatteita käsitteleviin kokouksiin varmistaakseen, että Kreikan kolmas tukipaketti vastaa sitä, mitä rahastolla on ollut mielessä.

IMF on ilmoittanut, että se päättää osallistuuko tukipakettiin myöhemmin, kun selviää, suostuuko Kreikka leikkauksiin ja kun muut ulkomaiset lainoittajat ovat päättäneet velkahelpotuksista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)