Verkkouutiset

Mihin katosi ministerin poninhäntä?

Svenska Dagbladetin mukaan Ruotsin valtiovarainministeri Anders Borg puhui maanantaina Nordean seminaarissa maailman ja maan suhdanteista. Muut osanottajat puhuivat aivan muusta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Seminaarin osanottajien päällimmäisin puheenaihe oli se, mihin ministerin kuuluisa poninhäntä oli kadonnut.

– S(v)anslöst eli Tajuton hännätön skuuppi Nordnetin Günther Mårder kirjoitti Twitterissä.

– Päivän FLASH on, että Borg on käynyt parturissa, kristillisdemokraattien kansanedustaja Caroline Szyber puolestaan tweettasi.

Jopa elinkeinoministeri, keskustapuolueen puheenjohtaja Annie Lööf tweettasi aiheesta, vaikka olikin hieman kallella kypärin, että hänen kollegansa kampaus vei kaiken huomion:

– Iloisena siitä, että olen päässyt lentokoneen langattomaan verkkoon ja tarkistamaan päivän uutiset. Absurdi pääuutinen: Borgin parturissa käynti.

– Ruotsalaiset olivat shokissa, kun kuvat Anders Borgista ilman poninhäntää julkaistiin, talouslehti Wall Street Journal Nordics kirjoitti.

– Yksi lisätodiste, että uusi kokoomus uudistaa jatkuvasti itseään, sosiaalisten medioiden projektijohtajana kokoomuksessa toimiva Dennis Wedin puolestaan kirjoitti.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)