Verkkouutiset

Miljoonapotti opiskelijoille, rahaa myös hävikkiruokaan

HYY Yhtymä hakee uudenlaista kasvua startup-yrityksistä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Jo toista vuotta peräkkäin tulostaan parantanut HYY Yhtymä maksaa tuloksestaan 2,5 miljoonaa euroa Helsingin yliopiston ylioppilaskunnalle. Ylioppilaskunnan piirissä toimii 250 eri opiskelijajärjestöä, joiden toimintaa HYY:stä saaduilla rahoilla tuetaan.

HYY Yhtymän tilikauden voitto nousi viime vuonna 8,3 miljoonaan euroon edellisvuoden 5,2 miljoonasta eurosta. Liikevaihtoa yhtymä teki 30 miljoonaa euroa.

HYY Yhtymän tukijalkoja ovat edelleen kiinteistöt ja palvelut, mutta yhtiö hakee kasvua uusilta alueilta.

– Vuoden aikana keskityimme ydintoimintoihin, mutta teimme myös uudenlaisia avauksia. Yksi näistä oli sijoitus ResQ Club Oy:hyn, Talouselämän hiljattain Top10 -startup-yrityksiin listaamaan ruokahävikkiä vähentävään toimijaan. Toinen uudenlainen avaus oli Helsingin keskustaan perustettu vegaanituotteisiin erikoistunut kahvila, toimitusjohtaja Antti Kerppola kertoo tulostiedotteessa.

Hänen mukaansa sijoitukset toimialoja lähellä oleviin uudenlaisiin palveluyhtiöihin ovat mahdollisia myös tulevaisuudessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)