Verkkouutiset

Kansanedustaja vinoilee Putinin johtamasta murhatutkinnasta: ”Upea oikeusvaltio”

Poliisitaustainen kansanedustaja suhtautuu venäläisen murhatun oppositiojohtajan rikostutkintaan sarkastisesti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjällä oppositiojohtaja Boris Nemtsovin murhatutkintaa johtaa itse presidentti Vladimir Putin. Asiasta on kertonut muun muassa New York Times.

Kansanedustaja Kari Tolvanen (kok.) kirjoittaa uutisesta yhteisöpalvelu Facebookissa vinoilevasti.

”Huojentava tieto Venäjältä. Itse presidentti Putin on kertonut ottaneensa Boris Nemtsovin murhatutkinnan henkilökohtaiseen valvontaansa. Voimme luottaa, että aineellinen totuus löytyy ja oikeat syylliset tuomitaan. Tieto rauhoittaa minua, vanhaa tutkinnanjohtajaa. Upea oikeusvaltio tuo meidän itänaapuri…”, Tolvanen kirjoittaa.

Tolvasen Facebook-kaverit ovat vastanneet naureskellen muun muassa, että ”enpä olisi uskonut, että Kari sinustakin löytyy sarkastinen puoli”, ”joskus on psyykelle ihan terapeuttista purskauttaa aamukahvit nauruntyrskähdyksessä pöytäliinalle…” ja ”toivottavasti kykyni lukea rivien välistä ei ole influenssan myötä heikentynyt..”.

Kari Tolvanen toimi ennen valintaansa kansanedustajaksi noin 30 vuotta poliisitehtävissä, joista kymmenen vuotta väkivaltarikosyksikön johtajana.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)