Verkkouutiset

Perussuomalaisten kansanedustaja: RKP oli valmis hyväksymään maahanmuutto-ohjelmamme

Perussuomalaisten Maria Tolppasen mukaan RKP olisi allekirjoittanut mitä tahansa päästäkseen hallitukseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen vuosikymmeniä jatkunut hallitustaival katkesi kevään eduskuntavaalien jälkeen pääministeri Juha Sipilän (kesk.) valittua hallituskokoonpanoksi keskustan, perussuomalaiset ja kokoomuksen. Kansanedustaja Maria Tolppasen (ps.) mukaan RKP oli niin huolissaan kielikysymyksestä, että se oli valmis allekirjoittamaan mitä tahansa päästäkseen hallitukseen.

– Muutoin pihlajanmarjat eivät olleet niin karvaita, sillä RKP oli valmis hyväksymään kaiken minkä perussuomalaiset esittivät, myös maahanmuutto-ohjelmamme, Tolppanen kirjoittaa blogissaan.

Hänen mukaansa RKP olisi hyväksynyt jopa kielikokeilun aloittamisen kouluissa ilman pakkoruotsia päästäkseen hallitukseen.

Tolppasen mielestä aidon kaksikielisyyden tuominen kaksikielisille alueille saisi alkaa jo päiväkodista ja ala-asteelta. Samoissa tiloissa ja samalla hiekkalaatikolla voivat leikkiä ja oppia niin suomen- kuin ruotsinkielisetkin lapset. Hänen mukaansa RKP:llä on nyt ”tuhannen taalan paikka” ryhtyä ajamaan tätä asiaa

– On muistettava, että lapset eivät kielimuuria rakenna, sen tekevät aikuiset.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)