Verkkouutiset

Timo Soini: Punavihreään perhepolitiikkaan ei pidä mennä

Timo Soini sai negatiivista palautetta kotihoidontukea koskeneesta kirjoituksestaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ulkoasiainministeri, perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini julkaisi perjantaina blogissaan kirjoituksen, jossa totesi, että hallituksen pitää tukea valinnanvapautta hoitaa lapset kotona vaihtoehtona päivähoidolle.

Kokoomusministerit Lenita Toivakka ja Sanni Grahn-Laasonen ovat esittäneet kotihoidontuen lyhentämistä, mutta Soinin mielestä esitys on hallitusohjelman vastainen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Punavihreään perhepolitiikkaan, joka ei kunnioita perheen autonomiaa, ei pidä mennä takaisin. Eikä tämä hallitus mene, hän painottaa tuoreimmassa blogikirjoituksessaan.

Timo Soini kertoi saaneensa perjantaina julkaisemastaan kirjoituksesta hyvin paljon palautetta, josta osa oli todella negatiivista. Soinin mielestä kotiäitiys laukaisee ”erikoista naisvihaa”.

– Kotiäiti ei ole loinen. Hän on päättänyt hoitaa lapsiaan kotona. Tuen kotiäitejä ja arvostan ja kunnioitan heitä. Ja puolustan myös jatkossa sekä maksan veroja mielelläni kotihoidontukeen.

Timo Soini myös huomauttaa, että hänellä ei ole mitään sitä vastaan, että jotkut vievät lapsensa päivähoitoon.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)