Verkkouutiset

Kokoomuksen Koski demareille puhemiesvaalista: ”arvottoman räyhäämispolitiikan performanssi”

Kokoomuksen kansanedustaja Susanna Koski pitää SDP:n eduskuntaryhmän päätöstä äänestää puhemiesvaalissa tyhjää lapsellisena.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Olisin odottanut demareiden ryhmäpuheenjohtaja (Antti) Lindtmanilta aikuismaisempaa linjavetoa puhemiesvaalin suhteen. Vakiintuneen käytännön mukaan puhemiehistössä istuvat kolmen suurimman puolueen edustajat. Tämä käytiin jo viime keväänä läpi, Susanna Koski sanoo.

– Demarit tekevät arvokkaasta puhemiehistön valinnasta arvottoman räyhäämispolitiikkansa performanssin. Puhemiehistön tehtävät eivät ole luonteeltaan poliittisia, eivätkä siten ole riippuvaisia hallitus tai oppositioasemasta. Puhemiesneuvosto on puolestaan se toimielin, joka antaa ohjeita eduskunnan työskentelyyn. Siellä demareilla on edustus, Koski jatkaa.

Hän muistuttaa, että ”vasta tänään aamupäivällä Lindtman rehvasteli tiedotteessaan, että SDP:n vastuullinen ja rakentava oppositiopolitiikka tuottaa tulosta”.

– Jos tällainen puhemiesvaalissa nähty sirkus on vastuullista ja rakentavaa oppositiopolitiikkaa, enpä haluaisi nähdä sitä päivää, kun SDP tosissaan lyö hommat läskiksi, Koski piikittää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)