Verkkouutiset

Pääministeri Immosen kirjoituksesta Ylelle: Ei vaikuta hallitusyhteistyöhön

Kansanedustajan Olli Immosen (ps.) kirjoitukset monikulttuurisuudesta eivät vaikuta hallitusyhteistyöhön, sanoi pääministeri Juha Sipilä (kesk.) Ylen uutiselle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Ei tämä hallitusyhteistyökysymys ole. Olemme keskustelleet Timo Soinin (ps.) kanssa tästä, ja olemme samaa mieltä asiasta. Ei tässä ole ristiriitoja hallituksen sisällä, Juha Sipilä sanoo.

Hän kuitenkin sanoo, ettei hyväksy Olli Immosen kirjoituksen sisältöä.

– Kyllä tämä monikulttuurisuus on minulle ja hallitukselle tärkeä. Myöskin hallitusohjelmassa olemme siihen selkeän kannan ottaneet. Muuten on hyvä, että asiasta keskustellaan. Tosin ikävästä kulmasta tämä keskustelu lähti liikkeelle, Sipilä sanoo.

Pääministerin mukaan Immosen toiminta on perussuomalaisten sisäinen asia.

Sipilästä on todennäköistä, että Venäjä reagoi Yhdysvaltain uusiin pakotteisiin vastapakotteilla. Hän ei kuitenkaan usko, että pakotteet ja vastatoimet haittaisivat Fennovoiman ydinvoimahanketta Pyhäjoella.

Portugalin veropakolaista Sipilä totesi, että Portugalin ja Espanjan kanssa neuvotellaan koko ajan sopimusten muuttamisesta. Hänen mukaansa hallitus aikoo muuttaa verosopimusta tavalla tai toisella.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)