Verkkouutiset

RKP: Suomen taloudelliset haasteet eivät johdu pakolaiskriisistä

Suomi tarvitsee nyt vahvaa arvojohtajuutta ja selkeitä kannanottoja, toteaa RKP:n puoluevaltuusto kannanotossaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

RKP:n mukaan selkeiden viestien puute vahingoittaa Suomen kansainvälistä mainetta ja huonontaa uskottavuuttamme EU:n tulevaisuutta koskevissa keskusteluissa.

– Kryptiset puheenvuorot vaikeista aiheista vahvistavat rasististen äänenpainojen hyväksyttävyyttä yhteiskunnallisessa keskustelussa. Korkeimmalta taholta tulevat ihmisoikeuksien, yksilön oikeuksien ja inhimillisyyden kyseenalaistamiset uhkaavat yhteiskuntamme perusarvoja, RKP:n puoluevaltuusto sanoo.

Taloudellisesti haastavina aikoina etsitään helposti syntipukkeja. RKP:n puoluevaltuusto huomauttaa, että Suomen taloudelliset haasteet eivät johdu pakolaiskriisistä.

– Lisääntyvää maahanmuuttoa pidettiin aikaisemmin yhtenä ratkaisuna valtavaan kestävyysvajeeseemme. Miten ratkaisusta on yht’äkkiä tullut ongelma, kysyy RKP?

Kokkolassa viikonloppuna kokoontunut RKP:n puoluevaltuusto korostaa, että tämän päivän yhteiskunnallisessa ilmapiirissä on yhä enemmän tarvetta demokratiaa, oikeudenmukaisuutta ja ihmisoikeuksia korostavalle arvojohtajuudelle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)