Verkkouutiset

Piraattipuolue: Wikipedia-häiriköinti osoitus lain huonoudesta

Piraattipuolue on syvästi huolissaan "häiriköimisestä", joksi se nimittää poliisihallituksen Wikipedialta pyytämää selvitystä luvattomasta rahankeräyksestä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Piraattipuolueen tiedotteen mukaan ”on häpeällistä, että tasa-arvoisen tiedonvälityksen mahdollistajana toimiva sivusto joutuu tutkittavaksi samalla, kun Suomen hallitus uskottelee kehittelevänsä innovaatiostrategioita ja arjen tietoyhteiskuntaa”.

Piraattipuolueen tiedottajan Janne Paalijärven mukaan ”poliisihallituksen toiminta asiassa on oire poliitikkojen kyvyttömyydestä uudistaa 1900-luvulle jäänyttä rahankeräyslakia”.

Piraattipuolue kannattaa puolueohjelmassaan rahankeräyslain uudistuksia. Puolueen mielestä rahankeräyksen kaikkien muotojen, mukaan lukien mm. joukkorahoitus ja aikapankit, tulisi olla lähtökohtaisesti sallittua. Puuttumisen tulisi heidän mielestään tapahtua vain, jos keräyksessä epäillään oikeasti rikollista toimintaa.

Wikipedia on verkossa toimiva ilmainen vapaan sisällön tietosanakirja, jonka toiminta kustannetaan lahjoitusvaroilla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)