Verkkouutiset

Poliisikansanedustaja MTV:llä: Yhteiskunta voisi tarjota kovat huumeet rekisteröityneille käyttäjille

Perussuomalaisten Tom Packalén kannattaa kovien huumeiden laillistamista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Tom Packalénia (ps.) haastateltiin MTV:n Huomenta Suomessa huumerikollisuudesta. Hänen mukaansa Suomessa voisi soveltaa Portugalin linjaa, jossa kovat huumeet dekriminalisoitiin käytön haittojen hoitamiseksi.

”En sinällään kannata sitä, mutta jollain tavalla kovat huumeet voisi jollain tavalla siirtää julkiseen jakeluun. Yhteiskunta tarjoaisi ne kovat huumeet heille jotka ovat rekisteröityneet huumeiden käyttäjiksi. Se poistaisi pimeät markkinat ja tulisi yhteiskunnalle edullisemmaksi”, Packalén sanoi Huomenta Suomessa.

Tom Packalén on poliisi, joka on työskennellyt huumerikosyksikössä. Hänen mukaansa dekriminalisointi vähentäisi rikollisuutta ja käyttäjien määrää. Narkomaaniksi täytyisi hänen mallissaan ikään kuin erikseen ”pyrkiä”.

”Uusille käyttäjille se tekisi vaikeaksi aloittaa päihteiden käyttö, koska niitä ei olisi yleisesti tarjolla. Nämä narkomaanit kävisivät piikittämässä jossain, omassa laitoksessaan. Rekisteröidyt narkomaanit saisivat kela-korttiinsa merkinnän”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)