Verkkouutiset

Kd:n Östman sote-sovusta: Nöyryys ei ole koskaan väärin

Kristillisdemokraattien Peter Östman on iloinen, että sekä hallitus että oppositio antoivat järjen voittaa sote-ratkaisua synnytettäessä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmän puheenjohtaja Peter Östman painottaa, että yksi hallituksen suurimmista haasteista on ollut ratkaisun löytäminen tähän kiistanalaiseen sote-uudistukseen.

Vaikka useat työryhmät ovat selvittäneet erilaisia vaihtoehtoja, ei hallitus ole onnistunut löytämään realistista, toteuttamiskelpoista mallia. Siksi on hyvä, että sekä hallitus että oppositio antaa järjen voittaa ja myöntää nöyrästi, että tarvitsemme myös asiantuntijoiden apua ratkaisun löytymiseen.

”Nöyryys ei ole koskaan väärin, eikä sen tunnustaminen että tarvitsee ulkopuolista asiantuntemusta ratkaisun löytämiseen”, hän toteaa.

”Parlamentaarisen työryhmän asettaminen on demokratian voitto. Sote-uudistus on niin suuri ratkaisu, että myös opposition on hyvä saada vaikuttaa sen syntymiseen.”

”Uudistuksessa on vielä paljon valmistelutyötä jäljellä. Kristillisdemokraatit korostavat jatkovalmisteluissa erityisesti lähipalvelujen turvaamista”, Östman toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)