Verkkouutiset

Petteri Orpo esittää Janne Pesoselle jatkokautta

Kokoomuksen puoluesihteeri valitaan lauantaina puoluevaltuuston kokouksessa Helsingissä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo esittää nykyiselle puoluesihteerille Janne Pesoselle jatkokautta.

– Tulen esittämään puoluevaltuustolle, että se valitsisi Janne Pesosen jatkokaudelle puoluesihteeriksi. Tunnen Jannen motivoituneena, ahkerana ja osaavana kenttämiehenä. Janne osaa laittaa homman isolle, Orpo sanoo Verkkouutisille.

Puoluesihteeristä päätöksen tekee kokoomuksen puoluevaltuusto lauantaina. Kausi on kaksivuotinen. Kokoomuksessa tapana on ollut, että puolueen puheenjohtajan tahtoa kunnioitetaan puoluesihteerin valinnassa.

Janne Pesonen valittiin kokoomuksen puoluesihteeriksi viime helmikuussa, kun edellinen puoluesihteeri Minna Arve siirtyi Turun kauppakamarin toimitusjohtajaksi. Arve ehti toimia puoluesihteerinä vajaat puolitoista vuotta.

Espoolainen Janne Pesonen on toiminut ennen puoluesihteerin tehtäviä muun muassa kokoomuksen Helsingin piirin toiminnanjohtajana ja Suomen Yrittäjien elinkeinoasioiden päällikkönä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)