Verkkouutiset

”Zyskowicz yrittää peitellä jälkiä kääntämällä huomion muualle”

Ben Zyskowiczin on turha syyttää oppositiota siitä, että Alexander Stubb on antanut väärää tietoa eduskunnalle, SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman sanoo.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”On omituista, että pitkäaikainen kansanedustaja Zyskowicz yrittää peitellä ministeri Stubbin jälkiä kääntämällä huomion muihin asioihin”, Antti Lindtman sanoo tiedotteessaan.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ben Zyskowicz arvosteli oppositiota keskiviikkona toteamalla sen ”mopon karanneen käsistä” valtiovarainministeri Alexander Stubbin hallintarekisteripuheiden käsittelyssä.

Zyskowicz muun muassa totesi sosiaalidemokraattien tuoneen keskusteluun ministerin antamina ”väärinä tietoina” puheenvuoroja, jotka kuuluvat hänen mukaansa normaalin poliittisen väittelyn piiriin.

”Ben Zyskowiczin on turha syyttää oppositiota siitä, että Stubb on antanut väärää tietoa eduskunnalle. Olemme vaatineet ministeri Stubbilta selvitystä vähintään pääministerin ilmoituksen muodossa ja kertoneet, että kunnollisen selvityksen jälkeen teemme johtopäätökset”, Lindtman sanoo.

Hänen mukaansa Stubbilla on kaikki avaimet käsissään lopettaa vellova kohu ja palata päiväjärjestykseen antamalla asiasta kunnollinen selvitys.

”Zyskowicz tietää itsekin, kuinka vakavasta asiasta Stubbin toiminnassa on kyse. Siksi hänen yrityksensä syyllistää selvitystä vaativia oppositiopuolueita on todella läpinäkyvää. Kokoomuksen täytyy kestää myös arvostelua. Siihen raivoon nähden, jolla kokoomus arvosteli Anneli Jäätteenmäkeä (kesk.), keskustelu on ollut varsin maltillista”, hän toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)