Verkkouutiset

Ministeri Lindström: Työllisyystoimet pyöreän pöydän keskusteluun työmarkkinajärjestöjen kanssa

Oikeus- ja työministeri Jari Lindströmin johdolla valmistellaan parhaillaan hallituksen työllisyyspaketin lisätoimia syksyn budjettiriiheen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ministeri Jari Lindströmin (ps.) esittelemät työllisyystoimet, joilla muun muassa kiristetään työn vastaanottovelvollisuutta, ovat herättäneet paljon keskustelua.

Lindström on lähettänyt työmarkkinajärjestöille kutsun pyöreän pöydän keskusteluun. Asiasta on tarkoitus keskustella yhdessä 18. toukokuuta.

– Pyöreän pöydän keskustelu järjestetään, jotta työmarkkinoiden osapuolten näkemykset ja ehdotukset lisätoimiksi voidaan ottaa huomioon budjettiriihen päätösten valmistelussa. Suomi tarvitsee lisää työllisyyttä tukevia toimia. Haluamme nyt kuulla kaikkia ideoita ja ehdotuksia, ministeri Lindström painottaa.

Tilaisuuteen on kutsuttu työmarkkinoiden keskusjärjestöt ja keskeiset liitot. Uusia ideoita on tarkoitus pohtia myös asiaa varten perustettavassa työryhmässä ja tutkijoiden kanssa käytävissä keskusteluissa.

Hallitus sopi kehysriihessä hallitusohjelman toimintasuunnitelman päivityksessä yrittäjyyspakettiin ja työllisyyspakettiin sisältyvistä kasvua, yrittäjyyttä ja työllisyyttä tukevista toimenpiteistä. Lisäksi se sopi, että vuoden 2016 budjettiriiheen valmistellaan uusia työllisyyttä vahvistavia lisätoimia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)