Verkkouutiset

Jouko Jääskeläinen: Laadukas maahanmuuttajien kotouttaminen ehkäisee radikalismia

Kansanedustaja Jouko Jääskeläisen (kd.) mukaan maahanmuuttajien syrjäytymistä ja radikalisoitumista voidaan ehkäistä laadukkaalla kotouttamisella.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suojelupoliisin arvion mukaan myös Suomesta on lähtenyt arviolta kymmenkunta henkilöä Syyriaan taistelemaan maan hallinnon joukkoja vastaan.

− Yksittäisten henkilöiden radikalisoituminen voi johtua ulkopuolisuuden ja syrjäytyneeksi tulemisen kokemuksista. Tämä olisi kuitenkin vältettävissä, Laadukas kotouttaminen on tavattoman tärkeää tässä tilanteessa, Jouko Jääskeläinen sanoo.

Jääskeläinen haluaa tietää, kuinka yhteiskuntamme arvot voitaisiin välittää maahamme muuttaville kiintiöpakolaisille niin, ettei arvojen ja arvostusten välille syntyisi henkistä ristiriitaa ja radikalisoitumista.

− Suomalaiseen yhteiskuntaan kotouttamisen tulisi tapahtua niin, että kriisialueilta tulevat kokisivat elämässään turvallisuutta, arvostusta ja huolenpitoa, Jääskeläinen toteaa hallitukselle tiistaina jättämässään kirjallisessa kysymyksessä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)