Verkkouutiset

Perussuomalaiset suuttuivat Jan Vapaavuorelle

Entisen kokoomuspoliitikon kommentit eivät ilahduttaneet PS:n kansanedustajia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Euroopan investointipankin varapääjohtaja Jan Vapaavuori arvosteli Helsingin kirjamessuilla perussuomalaisten kanssa flirttailevia puolueita ja tiedotusvälineitä.

Kirjassaan Vapaavuori puhuu yhteiskunnan ”puolipersuistumisesta”, jossa harmittoman populistiliikkeen vyöryä torjuakseen kaikki muut puolueet ryhtyivät omimaan sen ajatuksia. Tämä on Vapaavuoren mukaan vahingollista ja vaikeina aikoina tarvittaisiin suurempaa vakavuutta.

Perussuomalaisten kansanedustaja Simon Elo kirjoittaa Facebookissa, että ”luulin Vapaavuorta tätä fiksummaksi”.

– Perussuomalaisia kohdellaan ”tavanomaisena puolueena” koska se on tavanomainen puolue siinä suhteessa, että olemme sitoutuneet demokratiaan ja parlamentarismiin, Simon Elo oikaisee.

– Ei meidän kanssa tarvitse olla kaikesta samaa mieltä, mutta erilaiset aatteet ja linjat ovat osa demokratiaa. Vapaavuori vihjailee että perussuomalaiset pitäisi eristää ja median pitäisi kohdella meitä jotenkin eri tavalla kuin muita puolueita, joten kyseenalaistan Vapaavuoren sitoutumisen demokratiaan ja parlamentarismiin.

Simon Elo lohkaisee, että ”näköjään jokin yhdistää Jan Vapaavuorta ja Dan Koivulaaksoa”. Koivulaakso on vasemmistoliiton poliitikko.

Kansanedustaja Jani Mäkelä (ps.) kommentoi, että ”minä en luullut” (Vapaavuorta fiksummaksi).

– Tiesin tasan tarkkaan että hän on noin vähän fiksu. Ilmeisesti tiesivät kokoomuslaisetkin, kun pistivät keulaan mieluummin jopa (Alexander) Stubbin, Jani Mäkelä toteaa Jan Vapaavuoresta.

– Vapaavuori on muutenkin kaappivihreä. Sen näkee kaavoitusasioissa joita hän ajoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)