Verkkouutiset

Juho Eerola IS:lle PS:n presidenttiehdokkaista: Jussi Halla-aho suosituin, Laura Huhtasaari toinen

Perussuomalaisten kolmannen varapuheenjohtajan mukaan puheenjohtaja Jussi Halla-aho on puolueväen suosikkiehdokas.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten kansanedustaja Juho Eerola sanoo Ilta-Sanomille, että puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aholla on kovin kannatus perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi.

Hän sanoo, että ensimmäisellä puheenjohtajalla Laura Huhtasaarella vaikuttaa olevan Halla-ahon jälkeen suurin kannatus. Eerola uskoo, että Laura Huhtasaarella olisi hyvä mahdollisuus päästä toiselle kierrokselle Sauli Niinistöä vastaan.

Halla-aho kertoi torstaina, ettei perussuomalaiset asetu tukemaan tasavallan presidenttiä Sauli Niinistöä vaan asettaa oman ehdokkaansa.

Halla-ahon mukaan perussuomalaiset teki kesäkuussa kyselyn paikallisyhdistyksille, jossa nousi esiin selkeästi, kuka tulisi nimittää ehdolle.

Kansanedustaja Tom Packalén ilmoitti perjantaina saaneensa runsaasti pyyntöjä ryhtyä ehdolle ja sanoi harkitsevansa vakavasti perussuomalaisten presidenttiehdokkuutta.

Packalén ei suostunut ottamaan kantaa siihen, kenen nimi Halla-ahon mainitsemassa kyselyssä nousi esiin.

– Tämä on Jussi Halla-ahon asia, hän totesi Verkkouutisille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)