Verkkouutiset

Eero Suutari kokoomuksen yrittäjyysvaltuuskunnan johtoon

Kansanedustaja, yrittäjä Eero Suutari on valittu kokoomuksen yrittäjyysvaltuuskunnan puheenjohtajaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valinnan teki kokoomuksen puoluehallitus keskiviikkona. Eero Suutarilla on 30 vuoden kokemus vientiyrittäjyydestä ja hänet on palkittu vuonna 2008 tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnolla. Suutari on myös puoluehallituksen jäsen.

– Tämä tehtävä on minulle merkityksellinen, koska haluan tehdä töitä uuden työn ja sen edistämisen puolesta, hän sanoo.

Suutari toteaa vientiyrittäjänä nähneensä ja kokeneensa, että ahkeruus palkitaan, ja että siksi Suomella on mahdollisuuksia.

– Kaikki on nyt kiinni siitä, miten rohkeasti käännämme suuntamme asioiden valmistelussa ja lainsäädännössä sellaiseksi, että ne kannustavat tekemään asioita entistä paremmin. Pidän myös tärkeänä, että Suomea kehitetään tasapuolisesti. Siinä työssä aluepolitiikan edistäminen on myös Euroopan unionin näkökulmasta merkityksellistä, sanoo Suutari.

Kokoomuksen yrittäjyysvaltuuskunta toimii puolueen yrittäjyyspolitiikan sekä yrittäjyysymmärryksen edistämisen, talouden ja työn tekemisen foorumina. Se aikoo koota yhteen kokoomuslaisia ajatuksia yrittäjyydestä, taloudesta sekä työn tekemisen ja teettämisen kannusteista.

Valtuuskunnan tehtävä on toimia vaikutuskanavana puolueen eduskunta- ja ministeriryhmään. Valtuuskunta aikoo myös nostaa valtakunnalliseen keskusteluun tärkeitä kokoomuslaisia näkökulmia yrittäjyydestä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)