Verkkouutiset

IS: Taloyhtiö keksi vähentää pakokaasuja: autot peruutetaan kotiin tullessa ruutuihin

Valittaneen asukkaan mielestä pakokaasuja syntyy vähemmän, kun aamulla lähtiessä ei tarvitse peruuttaa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ilta-Sanomat on tehnyt reportaasin taloyhtiöiden kokouksista. Suomalaisten taloyhtiöiden yhtiökokouksissa valitaan 300 000 jäsentä yhtiöiden hallituksiin.

”Yhtiökokouksissa kaikki on mahdollista, etenkin virallisen osuuden ulkopuolella. Usein mennään henkilökohtaisuuksiin ja sanotaan toiselle tosi pahasti”, kokenut isännöitsijä kuvailee IS:lle.

IS esittelee yhdeksän erikoista tositapausta taloyhtiöistä. Niiden joukossa on yhtiö, jossa yhtä osakasta vaivasivat joka-aamuiset pakokaasut rivitaloyhtiön parkkipaikalla. Kun asukkaat lähtivät aamuisin töihin autoillaan parkkiruuduistaan, jäi pakokaasuja seisomaan alueelle.

Valittajan vaatimus oli, että autoilijat tullessaan kotiin peruuttaisivat ruutuihin. Tällöin autojen lähteminen aamuisin olisi helpompaa ja pakokaasuja syntyisi vähemmän.

Yhtiökokoukseen saakka asia ei edennyt, kun muut taloyhtiön osakkaat ratkaisivat valituksen helpomman tien kautta. He sopivat peruuttavansa kotiin tullessaan autot paikalleen ”ja vetävät talvella tolpalta pitkiä jatkoroikkia saadakseen autonsa lämmitettyä”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)