Verkkouutiset

Timo Soinin mukaan ”sama alhainen, säälittävä leimakirves on kaivettu”

Perussuomalaisten Timo Soini sanoo EU-kriittisiä voimia leimattavan ihmisvastaisiksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Timo Soini (ps.) toteaa lähettämässään tiedotteessa, että ”perussuomalaisilla on selkeä maahanmuuttopolitiikka. Linja on viitoitettu puolueemme ohjelmissa. Viimeksi EU-vaaliohjelmassa. Puheenjohtaja noudattaa puolueen linjaa”.

Hänen mukaansa ”vaalikuume alkaa näkyä politiikan portinvartijoissa. Samat leimakirveet kaivetaan esiin vuodesta toiseen. Tämä on alhaista, suorastaan säälittävää”.

– Tein lauantaina laajan puhekierroksen Uudellamaalla, tapasin satoja ihmisiä. Yksikään ihminen ei kysynyt minulta mitään keskiviikon YLE:n vaalikeskustelusta. Sen sijaan taloustilanne, työllisyys ja Ukrainan kriisi kiinnostivat, Timo Soini kirjoittaa.

– Perussuomalaiset eivät kannata EU:n yhteistä pakolais- ja maahanmuuttopolitiikkaa. Nämä asiat kuuluvat kansalliseen päätösvaltaan. Sen sijaan kannatamme EU-maiden yhteistä rajavalvontaa, joka on tuiki tarpeellista.

– EU-kriittisiä voimia pyritään etenkin vaalien alla leimaamaan ihmisvastaisiksi, jotta huomio saadaan pois EU:n omista epäonnistumisista ja katastrofaalisesta työttömyystilanteesta sekä yhteisvaluutan osuudesta näihin vaikeuksiin, Soini päättää Tuttu leimakirves heiluu -otsikoidun tiedotteensa.

Soini on kirjoittanut Ylen ruotsinkielisestä vaalitentistä saamastaan vastaanotosta myös blogissaan lauantaina.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)