Verkkouutiset

Timo Soini pitää koomikon toivomusta väkivallasta vihapuheena

Ulkoministerin mukaan hänen USA:n kongressin rukousaamiaiselle osallistumisensa taustalla on uskonnonvapaus.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtaja ulkoministeri Timo Soini kirjoittaa blogissaan Paavo Arhinmäen (vas.) huolesta ja koomikko Andre Wickströmin ”ratkaisusta”.

TImo Soini osallistuu puolisoineen torstaina USA:n kongressin kansalliselle rukousaamiaiselle. Suomesta mukana ovat myös kansanedustajat Antero Laukkanen (kd.) ja Laura Huhtasaari (ps.). Tilaisuudessa puhuu USA:n presidentti Donald Trump.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Paavo Arhinmäki oli soittanut ulkoministeriöön tiedustellen osallistumistani Kongressin rukousaamiaiselle, Timo Soini kirjoittaa blogissaan vasemmistoliiton kansanedustajasta.

– Kansa oli kuulemma kysellyt perään. Kas kun ei minulta ole kyselty, paitsi Paavosta Paavon kyselyn jälkeen.

Paavo Arhinmäki kirjoitti Facebookissa monen kysyneen häneltä ”matkustaako Soini rukousaamiaiselle omilla rahoillaan. Soitin ulkoministeriöön ja selvitin asian. Kysymys on virkamatkasta, jonka yhteyteen järjestetään myös muita tapaamisia rukousaamiaiselle osallistumisen lisäksi”.

Rukousaamiainen herättää Timo Soinin mukaan intohimoja.

Paavo Lipposta lainaten: ’Minä keskustelen vaikka Kiinan keisarin kanssa’. Suomessa on uskonnonvapaus ja vapaus uskoa, Soini toteaa.

– Viime maaliskuussa koomikko (ei epäilystäkään siitä) Andre Wickström toivoi julkisesti, että Jeesus ilmestyisi Suomen rukousaamiaiselle ja tappaisi kaikki siellä olevat. Onko tällainen väkivaltaa tihkuva vihapuhe hyväksyttyä, kun siitä ei seurannut yhtään mitään, hän kysyy.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)