Verkkouutiset

AL: Oriolan toimitusvaikeudet jatkuvat

Aamulehden mukaan lääketukku Oriolan toimitusvaikeudet jatkuvat ja se on joutunut pyytämään apua Tamrolta turvatakseen elintärkeiden lääkkeiden toimittamisen apteekkeihin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Orionin lääkkeitä on kuljetettu Tamron logistiikkakeskukseen Tampereelle, josta apteekit voivat tilata niitä alkuviikon toimituksiin. Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalaisen mukaan väliaikainen toimitusjärjestelmä saatiin aikaan lauantaina ja se toimii niin kauan, kuin tarvetta ilmenee.

– Apteekit varmasti tilaavat lääkkeitä sunnuntaina ja ne toimitetaan heti seuraavassa kuljetuksessa joko maanantaina tai tiistaina, hän sanoo.

Tamron logistiikkakeskukseen on toimitettu lääkkeitä, joiden ainoa toimittaja Suomessa on Orion ja jotka ovat niin sanottuja kriittisiä lääkkeitä, kuten verenohennuslääke Marevan.

Oriola ilmoitti alkuviikosta, että sen maanantaina käyttöön ottamassa uudessa toiminnanohjausjärjestelmässä on ongelmia, mistä syystä se ei pystynyt toimittamaan lääkkeitä apteekkeihin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)