Verkkouutiset

Nuorten työpajatoimintaan 3,8 miljoonaa valtionavustuksia

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt 3,8 miljoonaa euroa valtionavustuksia nuorten työpajatoimintaan Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Etelä-Suomen aluehallintoviraston myöntämä määräraha on yhtä suuri kuin viime vuonna, jolloin avustuksen myöntäjänä oli Uudenmaan ELY-keskus.

Nuorten työpajatoiminnan tavoitteena on koulutuksen ja työelämän ulkopuolella olevien yleensä 17–24-vuotiaiden nuorten auttaminen.

Avustus kohdistuu ensisijaisesti ohjaajien ja valmentajien palkkamenoihin. Sillä pyritään tukemaan yli 5 000 nuorta noin 350 ammattilaisen voimin.

Avustuksensaajat ovat kuntia, kuntayhtymiä, säätiöitä ja yhdistyksiä, jotka kustantavat suuren osan toiminnastaan itse. Nuorten työpajatoiminnan kustannusarvioiden kokonaissumma oli 19 miljoonaa euroa, johon haettiin avustusta yhteensä kuuden miljoonan euron edestä. Avustusta myönnettiin 3,8 miljoonaa euroa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)