Verkkouutiset

Verkkojulkaisu MV-lehti katosi internetistä

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Aamulehden mukaan tiedossa ei ole, jatkuuko julkaisun toiminta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Maahanmuuttovastaisista kirjoituksistaan tunnettu MV-lehti on kadonnut internetistä. Julkaisun sivuilta ei enää pääse aiempaan lehtimäiseen näkymään, vaan ainoastaan WordPress-julkaisujärjestelmän sisäänkirjautumissivulle.

Aamulehden mukaan julkaisun taustalla oleva Ilja Janitskin on kertonut Venäjällä suositussa VK-nimisessä sosiaalisessa mediassa, että julkaisulla on hoitamattomia laskuja, jotka hän yrittää ”saada vipattua jostakin”.

Janitsikin kertoo, että ei enää aio kustantaa julkaisun toimintaa omasta pussistaan.

Useat järjestöt ovat kampanjoineet MV-lehteä vastaan, tavoitteenaan katkaista sivuston tulovirta. MV-lehti, kuten monet muutkin paljon kävijöitä keräävät verkkosivustot, saa tuloja mainoksista, joita välittää esimerkiksi Google. Mainostaja ei välttämättä tiedä, että hänen mainoksiaan esitetään MV-julkaisun kaltaisilla sivustoilla, mutta voi asiasta tietäessään kieltää mainoksen näyttämisen sivustolla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)