Verkkouutiset

Jussi Halla-aho: Rasistifasistia on kiljuttu jokaiselle kyseenalaistajalle 15 vuoden ajan

Europarlamentaarikon mukaan on muotia itkeä äärilaitojen hallitsemaa maahanmuuttokeskustelua.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten meppi kirjoittaa Facebookissa, että ”nykyään on muotia itkeä sitä, että äärilaidat hallitsevat maahanmuuttokeskustelua, eikä ’maltillisille keskitien kulkijoille’ ole tilaa”.

– Todellisuudessa nämä ”maltilliset keskitien kulkijat” ovat kiljuneet 15 vuoden ajan rasistifasistia jokaiselle, joka on kyseenalaistanut monikulttuurin ihanuutta ja väistämättömyyttä, Jussi Halla-aho toteaa.

– Koska omaa väärässäoloa ei voi myöntää, selitetään, että kyllä me olisimme keskustelleet asiasta, jos äärilaita ei olisi täyttänyt internettiä äärijutuillaan.

Halla-ahon mukaan oikeasti mitään ”täysin maahanmuuttajavastaista” äärilaitaa ei ole Suomessa ennen tätä syksyä ollut olemassakaan. Hänen mielestään tällainen äärilaita on syntynyt siksi, että rasistifasistin kiljujat ovat estäneet maltillisen kriittisen keskustelun maahanmuutosta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)