Verkkouutiset

Mari Kokko ehdolla keskustan puoluesihteeriksi

Keskustan viestintävastaava Mari Kokko ilmoitti lauantaina Facebook-päivityksessään olevansa ehdolla keskustan puoluesihteeriksi Seinäjoen puoluekokouksessa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskustan viestintävastaava Mari Kokko on ilmoittanut olevansa ehdolla keskustan puoluesihteeriksi. Kokko ilmoitti asiasta lauantaina Facebook-päivityksessään.

‒ Minulle on viimeisen viikon aikana esitetty kerta kerran jälkeen sama kysymys. Lähdetkö kisaamaan paikasta? Mitäpä sitä kiertelemään kuin kissa kuumaa puuroa. Olen ehdolla keskustan puoluesihteeriksi Seinäjoen puoluekokouksessa, Kokko ilmoittaa.

40-vuotias Kokko on ollut mukana politiikassa parinkymmenen vuoden ajan. Hän on opiskellut yhteiskuntatieteiden maisteriksi ja tradenomiksi Jyväskylässä.

Kokko on ollut mukana opiskelijapolitiikassa ja työskennellyt muun muassa Keskustanaisten pääsihteerinä ja hallinto- ja kuntaministeri Mari Kiviniemen erityisavustajana. Keskustan viestintävastaavana hän on työskennellyt viime marraskuusta lähtien.

Kokko kertoo olevansa tosissaan ja motivoitunut tehtävään.

Keskusta valitsee uuden puoluesihteerin Seinäjoen puoluekokouksessa kesäkuussa 2016. Nykyinen puoluesihteeri Timo Laaninen on toiminut tehtävässä vuodesta 2010 lähtien.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)