Mari Kokko ehdolla keskustan puoluesihteeriksi

Keskustan viestintävastaava Mari Kokko ilmoitti lauantaina Facebook-päivityksessään olevansa ehdolla keskustan puoluesihteeriksi Seinäjoen puoluekokouksessa.

  • LKS 20130401 - Keskustan ilmapalloja yleisötapahtumassa Vantaalla Tikkurilan Prisman aulassa lauantaina 5. helmikuuta, 2011. LEHTIKUVA / TIMO JAAKONAHO

    Keskusta valitsee uuden puoluesihteerin kesäkuussa 2016

    ()

Keskustan viestintävastaava Mari Kokko on ilmoittanut olevansa ehdolla keskustan puoluesihteeriksi. Kokko ilmoitti asiasta lauantaina Facebook-päivityksessään.

‒ Minulle on viimeisen viikon aikana esitetty kerta kerran jälkeen sama kysymys. Lähdetkö kisaamaan paikasta? Mitäpä sitä kiertelemään kuin kissa kuumaa puuroa. Olen ehdolla keskustan puoluesihteeriksi Seinäjoen puoluekokouksessa, Kokko ilmoittaa.

40-vuotias Kokko on ollut mukana politiikassa parinkymmenen vuoden ajan. Hän on opiskellut yhteiskuntatieteiden maisteriksi ja tradenomiksi Jyväskylässä.

Kokko on ollut mukana opiskelijapolitiikassa ja työskennellyt muun muassa Keskustanaisten pääsihteerinä ja hallinto- ja kuntaministeri Mari Kiviniemen erityisavustajana. Keskustan viestintävastaavana hän on työskennellyt viime marraskuusta lähtien.

Kokko kertoo olevansa tosissaan ja motivoitunut tehtävään.

Keskusta valitsee uuden puoluesihteerin Seinäjoen puoluekokouksessa kesäkuussa 2016. Nykyinen puoluesihteeri Timo Laaninen on toiminut tehtävässä vuodesta 2010 lähtien.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.