Verkkouutiset

Helsingin kristillisdemokraatit: Kaupungin lopetettava poliittisten nuorisojärjestöjen raha-avustukset

Helsingin kristillisdemokraatit vaativat, että Helsingin kaupunki ei jatkossa myöntäisi rahaa nuorisojärjestöille, jotka ovat suoraan sidoksissa johonkin poliittiseen puolueeseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Nykyään Helsingin kaupunki myöntää muun muassa Nuorisoasiainkeskuksen kautta avustusmäärärahoja helsinkiläisille puoluepoliittisille nuorisojärjestöille.

Kristillisdemokraattien mielestä kaupungin nuorisotyön kautta jaettavat tukirahat tulee jatkossa kohdistaa nimenomaan yleiseen nuorisotyön tukemiseen, ei poliittiseen toimintaan.

Kristillisdemokraatit vetoavat siihen, että valtakunnalliset poliittiset nuorisojärjestöt saavat opetus- ja kulttuuriministeriöltä rahallista tukea, mitä ne voivat jakaa halutessaan eteenpäin piiri- ja jäsenjärjestöilleen. Puolueetkin tukevat nuorisojärjestöjään eri organisaatiotasoilla.

Kristillisdemokraatit kannustavat kaikkia nuorisojärjestöjä omaehtoiseen varainhankintaan toimintansa pyörittämiseksi.

– Helsingin kaupungin säästöpaineisiin voidaan vastata lopettamalla paikallisten poliittisten nuorisojärjestöjen toiminnan rahallinen tukeminen, KD katsoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)