Verkkouutiset

”Perussuomalaisten Turusen työllisyyslääkkeet katastrofaalisia, EK:n lauluja”

SDP:n kansanedustaja Jukka Kärnä pitää perussuomalaisten kansanedustaja Kaj Turusen tarjoamia työllisyyslääkkeitä katastrofaalisina.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kaj Turunen kertoi blogissaan, että työllisyyden parantamiseksi voitaisiin poistaa kokonaan työntekijöiden irtisanomissuoja pienissä yrityksissä. Myös työehtosopimusten yleissitovuus joutaisi Turusen mukaan romukoppaan ja YT-lain soveltamisen vaativia henkilöstömääriä tulisi korottaa.

– Tässäkö ovat entisen kioskiyrittäjän lääkkeet laman taltuttamiseksi. Näillä lääkkeillä saadaan aikaan Suomeen vain uusi köyhien työntekijöiden luokka, Jukka Kärnä rökittää.

Hänen mukaansa Suomi ei parane halpatyömarkkinoita luomalla.

– Mistä ihmeestä Turunen on lainannut logiikkansa, jonka mukaan työttömyyden syy on työntekijöiden irtisanomissuojassa? Outoa puhetta puolueelta, joka sanoo olevansa työntekijöiden asialla.

– Milloin perussuomalaisissa oikein on päätetty lähteä laulamaan EK:n lauluja? Niissä viisuissa ei kyllä suomalaita työntekijää muisteta, jatkaa Kärnä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)