Verkkouutiset

”Ajatellaan että on valmis, haukutaan, unohdetaan lukea, ei analysoida, räjäytetään talo, aloitetaan kierros alusta”

Kokoomuksen kansanedustaja purkautui "nykyisestä poliittisesta väännöstä".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Harri Jaskari (kok.) kirjoittaa Facebookissa liikenneverkkoyhtiön selvityksen kohtalosta.

– Tämä on nykyistä poliittista vääntöä! Kaikki asioista perillä olevat tietävät, että nyt jos koskaan Suomessa on pakko tehdä uudistuksia, Harri Jaskari aloittaa tilanteen lähtökohdista.

– Sitten kun tehdään selvitys radikaalista uudistuksesta ja vasta laitetaan homma lausunnoille ja reposteltavaksi, ajatellaan että uudistus on jo toteutusta vaille valmis ja päätetty. Sitten haukutaan myös poliitikkojen toimesta yksityiskohdat (lue kositaan äänestäjiä) ja unohdetaan lukea koko uudistuksen kokonaisuus, hän jatkaa prosessin kuvailua.

– Taatusti ei analysoida, oliko hankkeessa mitään järkeä ja mitkä sen vaikutukset voisivat olla. Lopulta räjäytetään koko talo ja savun hälvettyä tarkistetaan kytkennät.

Seuraavaksi Jaskarin mukaan ”sitten aloitetaan kierros alusta ja mediassa kritisointi siitä, että hallitus ei saa mitään tehtyä”.

– Kuka täällä uskaltaa enää mitään tehdä! Jos kukaan ei suutu, mikään ei muutu, sanon minä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)