Verkkouutiset

Jussi Halla-aho: Harmillista, että Sampo Terho keskittyy vastustamaan minua

Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho oudoksuu sitä, että häntä kutsutaan puolueen hajottajaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtajaksi pyrkivä europarlamentaarikko Jussi Halla-aho kommentoi Facebookissa perussuomalaisten puheenjohtajakisaa ja eilistä A-studiota, jossa Halla-aho ja toinen puheenjohtajaehdokas, eurooppa- ja kulttuuriministeri Sampo Terho olivat vieraana.

– On vähän harmillista, että vakavimmaksi arvioitu kilpakumppanini ja osa hänen tukijoukoistaan keskittyy positiivisen kampanjoinnin sijaan vastustamaan minua. Sampo sanoo lähetyksen aluksi ja lopuksi aikovansa johtaa puoluetta Helsingistä eikä Brysselistä (toisin kuin minä). Tukijat kertovat, että Sampo ei ole yhden asian poliitikko (toisin kuin minä), Halla-aho kirjoittaa Facebookissa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Halla-ahon mielestä Terhon tueksi löytyisi varmaan parempiakin perusteluja kuin se, että hän ei ole Halla-aho.

– Pidän myös outona, että jotkut kutsuvat minua ”hajottajaksi” ja kertovat, että heinäsirkat syövät puolueen, jos minut valitaan puheenjohtajaksi. Juuri tuollaiset puheethan hajottavat puoluetta ja luovat eripuraa jäsenistön keskuuteen, Halla-aho toteaa.

Halla-aho ilmoittaa, että jos häntä ei valita puolueen puheenjohtajaksi, on itsestään selvää, että hän tekee yhteistyötä valituksi tulleen kanssa.

Halla-aho kertoo, ettei hän ole katsonut tarpeelliseksi arvostella kilpakumppaneitaan, koska hänellä on oma agendansa, jonka pohjalta hän toivoo puolueen jäsenten äänestävän itseään. Halla-ahon tavoitteena on puolueen toimintakulttuurin kehittäminen ja prioriteettien selkeämpi määrittely.

– Olen halunnut välttää hyökkäilyä siksikin, että vaalin tuloksesta riippumatta persujen pitää pystyä toimimaan yhtenä joukkueena. Ja lisäksi kaikki kuusi ehdokasta ovat mielestäni ihan ok, Halla-aho toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)