Verkkouutiset

Jussi Halla-aho US:lle: On selvää, kenet PS asettaa presidenttiehdokkaaksi

Perussuomalaisten puheenjohtaja pitää erittäin todennäköisenä, että puolueelta tulee oma ehdokas presidenttikisaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho pohti vielä kesäkuun puoluekokouksessa, että puolue asettuisi istuvan presidentin taakse, ja kieltäytyi itse ehdokkuudesta. Kanta on hänen mukaansa nyt kuitenkin muuttunut.

– Meillä on puolueessa, sekä jäsenistön keskuudessa että puoluejohdossa, muuttunut siltä osin kanta, että me emme missään tapauksessa asetu kannattamaan istuvaa presidenttiä ja kyllä pidän hyvin todennäköisenä, että asetamme oman ehdokkaan, Halla-aho sanoo Uudelle Suomelle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Hänen mukaansa asia on esillä puoluehallituksessa 4. elokuuta ja puoluevaltuusto tekee asiasta päätöksen syyskuussa.

Päätös esityksen sisällöstä on Halla-ahon mukaan tehty, mutta hän ei paljasta sitä.

Halla-ahon mukaan perussuomalaiset teki kesäkuussa paikallisyhdistyksille kyselyn, jossa kysyttiin, pitääkö puolueen asettaa oma presidenttiehdokas ja jos pitää, kenet pitäisi asettaa ehdokkaaksi.

– Kyllä sieltä tuli erinomaisen selkeä viesti siitä, miten tässä asiassa tulee toimia ja kuka tulee asettaa ehdokkaaksi, Halla-aho sanoo.

Halla-ahon mukaan valmiina oleva esitys on kaksikohtainen: ensimmäinen kohta koskee sitä, asetetaanko oma ehdokas ja toinen sitä, kuka pitäisi asettaa ehdokkaaksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)