Verkkouutiset

Jussi Halla-aho: Ostos­keskuksissa notkuvat irakilaisnuorukaiset koettelevat ­veronmaksumoraalia

Perussuomalaisten puheenjohtajaehdokkaan mukaan Suomi ei voi olla globaali sosiaalitoimisto.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Euroopan parlamentin jäsen Jussi Halla-aho (ps.) kirjoittaa Helsingin Sanomain mielipidekirjoituksessa hänestä sunnuntain HS:ssa tehdystä analyysista.

Jussi Halla-ahon mukaan oli oikein sanoa, ettei PS:n pitäisi hänestä profiloitua työttömien ja eläkeläisten puolueena, mutta väärin, ettei näillä ryhmillä hänen mielestään olisi väliä.

– Olen kampanjassani ja muissakin yhteyksissä nimenomaan sanonut, että kansallismielisenä puolueena perussuomalaisten tulee edistää kansakunnan ­sisäistä solidaarisuutta: sitä, ­että kaikista suomalaisista pidetään huolta, myös työttömistä ja eläkeläisistä, Jussi Halla-aho toteaa.

Hänen mukaansa ”mitä enemmän julkinen valta käyttää resurssejaan vaikkapa joutilaan maahanmuuttajaväestön ylläpitämiseen, sitä vähemmän sillä on edellytyksiä huolehtia omista vähäosaisistamme”.

– Suomen valtio voi olla ”sosiaalitoimisto”, mutta se ei voi olla globaali sosiaalitoimisto, koska sen rahoitus lepää suomalaisen nettoveronmaksajan ja velanoton varassa.

Halla-ahon mukaan perussuomalaisten tyypillinen äänestäjä on omillaan toimeentuleva, ankarasti verotettu työikäinen. Tämän on yhä vai­keampaa hyväksyä sitä, mihin häneltä verotettuja varoja käytetään.

– Hän kantaa mielellään kortensa kekoon, jotta suomalaiset vanhukset saisivat säällistä ­hoivaa. Sen sijaan ilmaisesta ruoasta ruikuttavat ja ostos­keskuksissa notkuvat irakilaisnuorukaiset panevat hänen ­veronmaksumoraalinsa koetukselle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)