Verkkouutiset

Ben Zyskowicz Stubb-kohusta: Vihreät ovat tunnetusti meitä muita ihmisiä parempia

Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtajan Ben Zyskowiczin mielestä keskustelu valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok.) hallintarekisterilausunnosta on karannut käsistä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”Valtiovarainministeri Alexander Stubb teki hallintarekisterilausunnossaan kiistattoman virheen. Tätä hän on useamman kerran pyytänyt julkisesti anteeksi. Lisäksi hän tulee selvittämään asiaa vielä kerran torstaina eduskunnan edessä”, Ben Zyskowicz toteaa tiedotteessaan.

Hän huomauttaa, ettei tämä näytä riittävän oppositiolle, joka on kertonut harkitsevansa välikysymystä asiassa. Zyskowiczin mukaan tämä osoittaa, että opposition ”mopo on karannut käsistä”.

”Vihreät ovat tunnetusti meitä muita ihmisiä parempia ja hyveellisempiä ihmisiä ja he ovatkin heittäneet ensimmäisen kiven. He eivät itse tee lainkaan virheitä”, hän sanoo.

Sosiaalidemokraattien Zyskowicz toteaa tuoneen keskusteluun ministerin antamina ”väärinä tietoina” puheenvuoroja, jotka kuuluvat hänen mukaansa normaalin poliittisen väittelyn piiriin.

”Jos tälle tielle lähdetään, koko syksyn selvin valhe ja väärä tieto eduskunnassa on vihreiden toistuva virheellinen väite siitä, että he pystyisivät kilometrikorvauksista nipistämällä korvaamaan 140 miljoonaa euroa koulutukseen ensi vuodelle ehdotetuista säästöistä”, Zyskowicz lataa.

Hän kysyykin milloin puolueen puheenjohtaja Ville Niinistö aikoo pyytää anteeksi tätä ”vihreää valhetta ja täyttä humpuukia”.

Ben Zyskowicz ehdottaa mieluummin paluuta normaaliin päiväjärjestykseen.

”Asioista väitteleminen ja kiistanalaisetkin poliittiset puheet ovat normaalia eduskunnan arkea, mutta yhden ministerin pitkitetty julkinen hakkaaminen on lähinnä vauhtisokeutta.”

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)