Verkkouutiset

Sdp:n Backman: Ympäristöpolitiikan hankkeet viedään loppuun

Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja ei liittäisi ympäristöministeriötä maa- ja metsätalousministeriöön.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jouni Backman kertoo tiedotteessaan, ettei vihreiden lähtö hallituksesta muuta ympäristöpolitiikkaa. Hänen mukaansa kestävän kehityksen mukainen linja jatkuu edelleen.

– Monet keskeneräiset hankkeet viedään määrätietoisesti loppuun. Ympäristö ja sen suojelijat voivat luottaa hallitusohjelman pitävyyteen tältäkin osin, hän kirjoittaa.

Backmanin mukaan vaalikauden lopulla tulee varmistaa erityisesti vesiensuojelun ja ilmastopolitiikan toimeenpano. Hän nimeää esimerkiksi haja-asutusalueiden vesiensuojelun selvitettäväksi asiaksi.

Backman sanoo, että julkisuudessa spekuloidut kaavailut ympäristöministeriön liittämisestä maa- ja metsätalousministeriöön ovat täysin perusteettomia. Työ- ja elinkeinoministeriö sen sijaan voisi tulla kysymykseen.

– Metsätalous, kuten maatalouskin ovat merkittäviä elinkeinoja, joten jos niiden hallinnollista asemaa on tarpeen muuttaa, on ainoa oikea ja luonteva osoite Työ- ja elinkeinoministeriö, hän sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)