Verkkouutiset

Islam-vastaisista kirjoituksista tuomittu poliitikko on erotettu perussuomalaisista

Tampereen perussuomalaiset pitävät päätöstä kyseenalaisena.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten tamperelainen kaupunginvaltuutettu ja kansanedustaja Lea Mäkipään (ps) eduskunta-avustaja Terhi Kiemunki on erotettu puolueesta. Syitä Kiemungille erottamiselle ei ole kerrottu julkisuudessa.

Tampereen perussuomalaiset kommentoivat erottamista tiedotteessa.

– Me allekirjoittaneet Tampereen Perussuomalaisten hallituksen nimenkirjoittajat olemme pöyristyneitä tänään saamastamme tiedosta. Hallituksemme puheenjohtaja, yhdistyksemme keskeinen voimavara, on erotettu puolueesta eilen.

Tampereen paikallistoimijat ovat pöyristyneitä puoluehallituksen päätöksestä.

– Paheksumme puoluehallituksen kyseenalaista päätöstä ja tuomitsemme sen täysin älyvapaaksi kolme päivää ennen vaalilistojen lukitsemista.

– Nyt ei ole aika luovuttaa, vaan oikaista rivit. Puolueesta tai Tampereen Perussuomalaisista eroaminen saattaa olla vastapuolen tarkoitus. Jatkamme siis vaaleihin ja kesäkuun puoluekokoukseen entistäkin vahvemmin suomalaisten tamperelaisten puolesta taistelemista, kommentoivat aktiivit Tampereella.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)